torstai 18. syyskuuta 2014

Cillailuu ja peltoiluu



Heippa! Nyt postailu on jääny vähän pienemmäksi, koska koulut ovat alkaneet ja sitä myöten kans kokeet lähestyvät ja vielä kolmanneksi on muutamia muitakin jänniä asioita. Mutta joo siis heppailuun ja kävin siis tiistaina pikku-siskoni kanssa tallilla Pollylla ratsastamassa ja käväistiin kans Ainolla ja siellähän siskoni pääsi ensimmäistä kertaa ratsastamaan hevosella ohjatusti ja pääsi kans kokeilee ravia, joka meni yllätän hyvin ja siellähän se satulassa pysy. Sen jälkeen kävin itsekkin pikareissulla Tunian selässä ja hyppäsin pari estettä. Isoimmat oliva n.60-70cm. Videoita on esteistä, mutta arvatkaa pari kertaa lataako tämä niitä.
Mutta nyt siis tarkemmin ratsastuksen saloihin. Tein rennomman treenin eli pitkässä muodossa mentiin ja lopuks käytiin kans pellolla. Ratsastin taas alussa urakasti eteen joten loppua kohin oli rehellinen ja todella kiva heppa alla. Erityisemmin en tehnyt muuta kun vain ympyröitä, siirtymisiä ja laukanvaihtoja. Siskoni ei nyt paras mahdollinen kuvaaja ole eikä laatukaa ole kiittämisen veroinen, mutta koittakaa kestää.







Rajauksesta ei tullut mitään, sillä tarkkuus meni entistä huonommaksi
Lopussa kävin lehmiäkin kans moikkaamassa :3




Laukassa poni oli kans hyvä paits näyttelihän se kuinka korkeelle sen peppu nyt nousee pitkästä aikaan.




Pahoittelen nyt oikeasti laatua




Poni toimi kyllä pellollakin paremmin kuin osasin kuvitellakkaan. Lopussa vaan kun hyppäsin pois selässä ja samalla kun satulaalöysäsin, löysi poni pensaikosta mörön, jonka takia sitten mutkahdin maahan ja poni katsoo "mitä sie siellä maata tutkit". Poni oli iha hämmästynyt :D Mutta joo en siis saanut my dayta väsättyä, silti pistän nämä pari kuvaa tähän mitä otin monilta eri päiviltä :'D
 Miun iso vahtikoira tuli mukaan matkalle (tiistai)

 Matkaevästä (tiistai)
 Matkalla kotiin (tiistai)

 Siinä se lutusena yrittää saaha jotai (keskiviikko)
Kouluun menos likasilla kengillä (torstai)

Kuulumisia saatte lauantain estetunnista. Siihen asti Moikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti